Haberler

Türkiye'de İlk, Kindergarten Plus

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Kindergarten Plus 4-5 yaşlarındaki çocuklar içindir.Kindergarten Plus çocuklarınızın güçlü bir kişiliğe sahip olmasına yardımcı olur.

Kindergarten plus çocukların farklı şekilde gelişmelerini teşvik eder. Program, diğer çocuklarla nasıl arkadaşlık kurmaları ve duygularıyla nasıl hareket etmeleri gerektiğini gösterir. Ayrıca çocukların tehlikelere karşı dirençli olmalarını, güç kullanmadan tartışma ve p roblemleri nasıl çözmeleri gerektiğini de öğretir.

Kindergarten plus programı bilimsel olup Nörobiyoloji ve Sosyal Bilimler’i de kapsamaktadır. Bunlar beynin ve sinir sisteminin gelişmesi için gereklidir ve insanların birlikte düzen içerisinde yaşamasını sağlar.

Lüneburg üniversitesi Kindergarten plus Araştırma sonuçlarına göre: Kindergarten plus programına katılan çocuklar katılmayanlara göre daha iyi arkadaşlık kurabiliyorlar ve duygularını daha iyi kontrol ve ifade edebiliyorlar.

A Çocuklar dokuz hafta süreyle, haftada bir öğleden önce veya sonra program konuları hakkında bilgi edinirler. Konuların içerikleri: Vücudumuz ve duyu organlarımız, duygularımızı tanıma ve ifade etme (korku ve cesaret, öfke ve sevinç, üzüntü ve mutluluk.), ilişkiler, sınırlar ve kurallar, çelişkilerle başa çıkabilme, problem çözümü.

Awesome Image

Kurumumuz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlıdır
Bahçe içinde 3 katlı binada hizmet vermektedir.
0-6 Yaş çocuklara hizmet vermektedir.
2003-04 Döneminde hizmete girmiştir.

Çalışma Saatleri

  • Paz-Cuma07:30-19:00
  • PazarKapalı

İletişim Bilgileri


  • Tunay Sok. NO:17 E
    5 Migros Alt Sokağı - Avcılar
  • (0212) 590 72 05
© 2019 Türk Lions Vakfı. All Rights Reserved. Designed By iletikom