Haberler

Kindergarten Plus Kuklaları

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Program boyunca çocuklara iki kukla eşlik eder. Kız : Tula Erkek : Tim’dir. Nasıl çocuğumun yanında olur ve onu desteklerim Anne ve babalar program akışı ve sonuçları hakkında önceden bir veli toplantısında bilgilendirilir. Kindergarten plus grubu eğitimcileriyle, çocuğunuzun gelişimi ve okula geçiş dönemiyle ilgili görüşmeler de sağlanabilir.

İlk iki konu içeriğinde çocuğunuzun vücudunu ve duyu organlarını (örn: tatma ve işitme duyusunu) tanıması sağlanır. Bunu müteakip, eğitmenler çocuklarınıza duygularıyla nasıl baş etmeleri gerektiğini anlatır. Daha sonra birlikte yaşamanın kuralları (örn: arkadaşlık, sınırlar gibi konular) konuşulur. Bir problemle karşılaşıldığında veya bir tartışma yaşandığında nasıl davranılması gerektiği anlatılır. Dokuzuncu konu içeriğinde eğitmenler çocuklarla birlikte ne öğrendiklerini gözden geçirirler. Bu konu içeriği aynı zamanda Kindergarten plus programının sonunu oluşturur

Çocuklar oyun oynayarak, alıştırma yaparak, konuşarak ve şarkı söyleyerek yaratıcı bir tarzda tüm konuları işlerler. Her buluşma bir selamlama ile başlar. El kuklaları Tula ve Tim daima yanlarındadır. Hareketli oyunlar, yaratıcı bir etkinlik ve bir meyve molası da program içerisine girer. Her konu içeriğine özgü özel bir şarkı da konu bitiminde birlikte söylenir.

Awesome Image

Kurumumuz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlıdır
Bahçe içinde 3 katlı binada hizmet vermektedir.
0-6 Yaş çocuklara hizmet vermektedir.
2003-04 Döneminde hizmete girmiştir.

Çalışma Saatleri

  • Paz-Cuma07:30-19:00
  • PazarKapalı

İletişim Bilgileri


  • Tunay Sok. NO:17 E
    5 Migros Alt Sokağı - Avcılar
  • (0212) 590 72 05
© 2019 Türk Lions Vakfı. All Rights Reserved. Designed By iletikom